Om vår kvalité

 

Lagerbergs - Vår kvalitetLagerbergs är en av landets större kycklingproducenter. Vi startade redan 1965 på det bördiga Listerlandet i Blekinge, mitt i en gedigen jordbruks- och djuruppfödningstradition. Här finns vi fortfarande kvar. Verksamheten har utvecklats genom åren och med en toppmodern produktionsanläggning står vi idag lika stadigt på jorden som alltid. Det är viktigt för oss att leva upp till kundernas, konsumenternas och inte minst våra egna högt ställda krav.

Vår specialitet är färska, styckade delar av högsta kvalitet, som vi tack vare en väloljad logistik levererar till kunder i stora delar av landet. Vi vet att konsumenten efterfrågar allt mer färsk kyckling och siktar alltid mot att vara den leverantör som våra kunder har störst nytta av. Sortimentet omfattar även hel kyckling, frysta alternativ samt ett antal mer förädlade varianter. Bland annat har vi en mycket populär kryddad kyckling – helt färdig för butiksgrillen.

Vi är certifierade enligt ISO 22000 och våra produkter är även märkta med Svensk Fågels signum. Det betyder bland annat att all vår kyckling är född, uppvuxen och slaktad i Sverige, samt att vi följer ett rejält djuromsorgsprogram.