Nyheter

Vad vore påsken utan kyckling?

Till påsken pyntas många svenska hem med gula kycklingar. Man ställer fram porslinsfigurer, lägger broderade dukar på bordet och köper påskservetter.

Trenden talar för fågel

Matvanor tar ofta lång tid att förändra. Ändå är det sedan många år tydligt att konsumtionen av kyckling och annat fågelkött ökar i Sverige.

Ännu enklare med Minutfilé

Älskar du kyckling men önskar att det vore enklare att steka filéerna till jämn temperatur?

Våra annonser i augusti

Här är våra annonser för augusti, ”Nu vet du vad du ska ha till middag!” och ”Fira 50 med oss!”.

Våra sommarannonser

Här hittar ni våra sommarannonser ”Svenskt på grillen” och ”Värd att leta efter”, ”Svenskt på tallriken”. Glad sommar!

Hälsotrenden talar för kyckling!

Svensk kyckling blir allt mer populär, rapporterar organisationen Svensk Fågel. Det är både hälsoskäl och trygghet som gör att allt fler svenskar väljer kyckling – och gärna då både färsk och svensk.

Uppåt för svensk kyckling

Organisationen Svensk Fågel rapporterar att svenska konsumenter äter allt mer kyckling och kalkon. Samtidigt fortsätter importerad kyckling att ta marknadsandelar i de fall där konsumenten har svårt att se ursprungsmärkningen.

Svensk Fågel

Ny receptbank!

Som en rejäl service för denna hemsidas alla besökare byter Familjen Lagerbergs nu ut alla recept i receptbanken. De nya recepten kommer löpande att läggas ut på sidan – så titta gärna in då och då för att se vad som är nytt!
Här hittar du vår receptbank

Ny profil!

Du har väl inte missat att Familjen Lagerbergs har en ny grafisk profil. Med nya etiketter, ny logotype, nya förpackningar och ny hemsida förmedlar vi det unika med Lagerbergs – att vi är ett familjeföretag med lång erfarenhet av närproducerad god kyckling.